Vegánság Tudatosság Egészség

Vegánság Tudatosság Egészség

Boldogságról

2018. október 19. - Fruzsvegan

Sziasztok!❤️ Sokszor felmerült bennem mostanában ez a téma, amiről ma írni fogok, mert szerintem mindenki volt már úgy, hogy nem szerette azt amit csinál, sajnos a legtöbben így élik le az életüket, egy munkával, amit utálnak, álmokkal, amiket soha nem valósítanak meg. Sokan azért dolgoznak, mert muszáj, nem pedig azért mert szeretik csinálni.

Reggel korán ki kelsz az ágyból, futtában iszol egy kávét, hogy valamennyire észhez térj, reggeli az már szóbá sem jöhet, indulni kell. Rohanás suliba/munkába, alig várod, hogy végre vége legyen, mert bármi mást szívesebben csinálnál csak ne kelljen ott lenned. Hazaesel, leülsz a tv elé vagy görgeted az instát, mert máshoz már se kedved, se motivációd, aztán rájössz, hogy megint eltelt egy nap úgy, hogy semmi haszna nem volt. Beesel az ágyba, hulla fáradtan és azon agyalsz, hogy reggel megint kelni kell, arról álmodozol, hogy milyen jó lenne, ha ennek vége lenne és olyan életed lehetne, amit megálmodsz magadnak. Majd elalszol, azzal a gondolattal, hogy ez úgyis csak egy álom és soha nem lesz belőle valóság, reggel pedig megint szól az ébresztő és kezdődik minden elölről...

ce684f10-76d1-4474-9fcc-08f0e3d7b1f2.jpegVelem is ez volt, utáltam az életemet, hogy nem csinálhatom azt, amit szeretek, nem bírtam egy olyan rendszerben lenni, amivel nem értek egyet, viszont sokáig tűrtem mert azt gondoltam muszáj, nincs más választásom. Gondoltam, majd ha leérettségizek akkor már jó lesz, mert csinálhatom amit szeretnék, de rájöttem hogy képtelen vagyok egy olyan életet élni, amit ennyire utálok. Döntöttem, hogy nem akarom ezt és váltani akarok. Átmentem egy esti suliba, így sokkal szabadabb és boldogabb vagyok. Már nem azért kelek fel reggelente, mert muszáj, hanem mert alig várom, hogy dolgozzak a céljaimért, mert imádom csinálni.

Te miért kelsz fel reggelente? Mert muszáj vagy mert annyi mindent szeretnél csinálni és már alig várod hogy neki állj? Azért hogy túléld a napot és végig csak azt várd, hogy este megint pihenjél, bedőlj az ágyba és reggel megint kezdődjön újra a körforgás? Vagy azért mert szereted csinálni azt, amit csinálsz és alig várod hogy kezdődjön a nap és megint dolgozz a céljaidért? Sajnos legtöbben csak túlélnek, nem élvezik amit csinálnak, boldogtalanok. Sokszor halljuk/ olvassuk, hogy csináld amit szeretnél, menj az álmaid után, bármennyire elcsépelten hangzik tényleg igaz. Hidd el, hogy igenis lehet másképp is, lehet változtatni, lehet élni az álmainkat, vagy még annál is többet, amit meg merünk álmodni.

Lehet itt szó suliról, munkáról, bármiről, ha nem szereted csinálni, akkor miért vagy még mindig ott? Mire vársz még? Halogathatod, hogy majd ha ez meg az lesz meg majd x idő múlva, de semmi értelme mert csak a saját idődet húzód. Szerintem onnan tudod, hogy jó helyen vagy, hogy képes vagy hajnali 2 ig dolgozni azon, amit el akarsz érni, majd reggel már alig várod, hogy folytasd. Mert az, hogy dolgozol nem kell, hogy azt jelentse hogy utálod csinálni, nekem ilyen szempontból a szabadságot az adta meg, hogy online építek üzletet egy okostelefon segítségével a világ bármely pontjáról, ezzel másoknak is egy lehetőséget adva arra, hogy ők is egy szabadabb, boldogabb életet élhessenek. Én ezért csinálom, mert szeretném minnél több embernek megmutatni, hogy van más lehetőség is. Tényleg csak RAJTAD múlik, hogy mersz e lépni, változtatni, vagy maradsz ott ahol most vagy boldogtalanul.

Keresheted a kifogásokat, hogy miért nem változtatsz az életeden, de teljesen felesleges, mert senkinek nem tartozol magyarázattal, az már más kérdés, hogy magaddal hogyan fogsz elszámolni. Teljesen mindegy, hogy hol vagy most, milyen élethelyzetben, mindig van arra lehetőséged, hogy változtass, hogy tegyél azért, amit el akarsz érni. Nem egyik pillanatról, a másikra fog megvalósulni az, amit megálmodtál, sőt lehet hogy hónapokat, vagy akár éveket kell érte dolgoznod, de ha kitartóan csinálod és nem adod fel, akkor biztosan meglesz az eredménye. Nem az számít honnan indulsz, hanem hogy hova tartasz és mit vagy hajlandó megtenni a célodért. Az hogy honnan indulsz nem a te érdemed, hiszen “ezt dobta a gép” ha jó, ha rossz ez van, ezen nem tudsz változtatni, viszont az, hogy mit fogsz elérni, az csak rajtad áll. Döntsd el, tegyél érte meg mindent, soha ne add fel és éld azt az életet, amit megálmodtál magadnak. Ha gondolod keress meg, lehet, hogy tudok Neked segíteni. Köszönöm, ha végigolvastad.

 

Instagram: @fruzsvegan

Facebook: Fruzsvegan 

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr7114311171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
j