Vegánság Tudatosság Egészség

Vegánság Tudatosság Egészség

Csokikrémes - baracklekváros palacsinta recept

2018. augusztus 06. - Fruzsvegan

Ma az egyik kedvenc reggelimnek a receptjét hoztam el nektek, ami a világ legyegyszerűbb palacsinta receptje, ráadásul gluténmentes és természetesen vegán. Mivel már nagyon sokan kérdeztétek, hogy mi a titka a tökéletes vegán palacsintának, ezért most megmutatom nektek, ráadásul egy csokikrém és egy baracklekvár receptet is hoztam nektek.

Hozzávalók:

a palacsintához:

• 130g zabpehely

• 250ml rizstej

a csokikrémhez:

• 25g vegán étcsoki

• 2ek kókuszvirág cukor

• 50ml rizstej

a baracklekvárhoz:

•250g sárgabarack 

•3ek agave szirup

Elkészítés:

1. A palacsinta hozzávalóit egy turmixgépben összeturmixoljuk és olajmentes teflon serpenyőben kisütjük őket.

2. A baracklekvár hozzávalóit összeturmixolom, egy lábosba öntöm a masszát és felforralom.

3. A csokikrémhez egy serpenyőben felolvasztott az étcsokit, hozzáadom a kókuszvirág cukrot, a rizstejet és felforralom.

4. A palacsintákat egymásra helyezem, rákenem a lekvárt, a csokikrémet és ízlés szerint gyümölcsökkel díszítem.

6339101e-fee1-4d91-b187-31a9c725a658.jpeg

Instagram: @fruzsvegan

Facebook: Fruzsvegan

A bejegyzés trackback címe:

https://fruzsvegan.blog.hu/api/trackback/id/tr614148847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
j